Over ons

Muziek: daar draait het om bij Earproof. Vanuit hartje Rotterdam en op een heleboel festivals in binnen en buitenland voorzien wij jong en oud van ongeëvenaard goede gehoorbescherming, en dat al sinds 20 jaar. Met onze producten leggen we de lat hoger voor de gehele branche en werken we hard aan het nastreven van ons motto: save 10 million ears.

Earproof heeft voor iedere wens en ieder budget een passende oplossing die bijdraagt aan een veilige en aangename muziekbeleving. Dankzij onze speciaal ontwikkelde muziekfilters blijft het geluid helder en de spraakverstaanbaarheid intact. De luisteraar heeft langer plezier van geluid dat óók nog eens beter klinkt.

We hechten veel belang aan persoonlijke service en dat is wat ons bijzonder maakt. Ieder oor is anders, en verschil mag er wezen. We verwelkomen je graag op ons kantoor in het Groot Handelsgebouw naast Rotterdam Centraal, om je te voorzien van op maat gemaakte oordoppen of persoonlijk advies.

Van de Nederlandse podia zijn de Melkweg, de Effenaar en Podium Victorie reeds partner van Earproof. Ook zijn wij jaarlijks te vinden op festivals als Roskilde (Denemarken), Drift (Nederland) en Sonár (Spanje).