Bekijk onze oude aankondigen van festivals

Klaar voor het zomerseizoen: festival beats & hihats?
Je wordt een zomer lang omringd door heerlijke harde geluiden en je wil het irritante suizen in je oren vermijden? Zorg dat je altijd Earproof oordopjes bij je hebt. Hang ze aan je sleutelhanger, reistas of waar dan ook, zolang je ze maar bij je hebt! Heb je nog geen beschermers voor je oren? Maak je geen zorgen, bestel ze hier en bereid je voor op een zomer vol muziek & plezier!
https://old.earproof.com/product-categorie/generieke-oordoppen/

Spinnin’ Records en Earproof op de Dancefair
Tijdens de Dancefair in de Jaarbeurs te Utrecht op 4 & 5 maart verzorgen Spinnin’ Records en Earproof een lezing. Ferreck Dawn en Peter van Galen vertellen over datgene waar ze het liefst over praten: muziek. Bereid je voor op een half uur ervaren van muziek & geluid en de impact daarvan op je oren.

De Winter tour van het NJO gaat in januari van start. Toptalent van conservatoria in Nederland en België komen samen om Mahler’s Zesde Symfonie op te voeren. Dirigent Anthony Hermus en het NJO hebben al bewezen een opwindende combinatie te zijn en geven een overweldigende uitvoering ten gehore van dit meesterstuk.

logo_soundsessions

In de afgelopen maanden hebben verschillende conservatorium studenten en klassieke muzikanten onze muziekoordoppen getest terwijl ze hun instrument speelden. In deze sessies werden de verschillende earproof filters getest.
De Earproof Gold 20db, Earproof Platinum 15db en Earproof Silver 10db. Voor het luisteren naar en spelen van acoustische & klassieke muziek was bij de meeste het zilveren 10db filter favoriet.

earproof_silver_10db

Ben je nieuwsgierig welke filter voor jou het beste is? Dan nodigen we je uit om naar één van onze vrijdagavond sessies te komen, breng je instrument mee en test welk filter het beste werkt voor jou! De eerste Earproof Sound Sessions wordt georganiseerd op vrijdag 3 februari van 17.00 – 20:00 uur op ons kantoor naast CS in Rotterdam, Stationsplein 45, unit d1.152. Wees welkom (ook zonder instrument) en experimenteer met 10, 15 en 20db. Schrijf je in door ons een e-mail te sturen met vermelding van Earproof Sound Sessions 3 februari 2017: [email protected] 

Speeldata NJO Wintertournee: Mahler – Symfonie nr. 6
20 / 21 / 22 / 25 / 27-01
Nijmegen / Rotterdam / Utrecht /Apeldoorn / Enschede
NJO Verrassingsconcert
zo. 18-12 / 12-02 / 05-03 / 09-04

Theater Orpheus, Apeldoorn

 

musicandtech

Voor iedereen een Gelukkig Nieuwjaar vol muziek en gezonde oren! De eerste kans om elkaar te ontmoeten dit jaar is tijdens Eurosonic Noorderslag in de Music & Tech Hideout.

The Music & Tech Hideout (Oosterstraat 52) start op 11 januari 2017 en je bent allemaal van harte welkom om langs te komen! Earproof neemt deel aan dit tijdelijke event in het hart van Groningen voor goede muziek, innovatief denken en een aantal speciale ESNS2017 aanbiedingen. Eén daarvan zijn op maat gemaakte Earproof Performer oordopjes + een set Earproof Platinum 15dB muziek oordoppen van 179,- Euro voor 119,- Euro.
custom15db

Wij verwelkomen je graag tijdens dit 3-daagse event met workshops en live optredens. Natuurlijk zijn er de laatste innovaties op het gebied van festival productie en event-technologieën, ontmoetingsruimten, lekker eten en verfrissende drankjes. Bekijk het volledige programma op www.music-te.ch

OPEN: WED – THUR – FR 09:00 AM – 10:00 PM

earproofspecialtoffler_special

TOFFLER 5 YR ANNIVERSARY

Toffler bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd! Kom op 19 november naar het TOFFLER INDOOR FESTIVAL om samen met de beste acts & DJ’s 5 YR Toffler te vieren. ADAM BEYER //JORIS VOORN//LUKE SLATER//GARY BECK//EGBERT//SECRET CINEMA//ROD//MICHEL DE HEY//BENNY RODRIGUES//HAEKEN//JOEY DANIEL http://toffler.nl/

Earproof viert 5 YR Toffler met twee specials voor alle Toffler fans. Op vrijdagavond 4 november kun je tussen 18:00 en 21:00 uur bij Earproof op kantoor een set custom Earproof oordoppen aan laten meten met een toffe korting: normaal 169,- Euro nu voor 135,- Euro.

Tot 19 november kun je de nieuwe serie muziekoordoppen van Earproof online bestellen met 5 Euro korting. Toets code: 5YR TOFFLER in bij je bestelling. Veel plezier met de oordoppen naar keuze op het 5YR ANNIVERSARY – TOFFLER INDOOR FESTIVAL.

 

visual_earplugs_spinnin

Spinnin’ Records by Earproof

Spinnin’ Records en Earproof lanceren een wereldwijde campagne om bewustwording te realiseren voor het effect dat geluid op je oren kan hebben. Daarvoor zijn speciale muziek oordoppen ontwikkeld door Earproof voor Spinnin’ Records waarmee je MORE MUSIC kunt gaan ervaren. Met de nieuwe oordoppen en onze campagne MORE MUSIC geniet je op een veilige manier van muziek op concerten, in je club, festival of evenement.

Kom langs tijdens het Amsterdam Dance Event in de Spinnin’ Pop-up Store met Spinnin’ artist merchandise, A & R sessies, Meet & Greet met DJ’s, nieuwe tunes en de nieuwe Spinnin’ oordoppen.

Spinnin’ Pop-up Store, Reestraat 14, Amsterdam. Open tijdens ADE van 19 tot 23 oktober.

 

earproof_robot_festival

Robot Festival Bologna

Zoals je weet zijn italianen gevoelig voor stijl en mooie vormgeving. Na het zien van onze nieuwe serie muziekoordoppen waren ze bij Robot Festival direct verkocht.

De nieuwe Earproof Platinum 15db en Earproof Gold 20db nemen we dus mee naar Bologna. Daar gaan we de bezoekers blij maken met onze nieuwe serie oordoppen die mooi vormgegeven zijn, comfortabel dragen, discreet zichtbaar zijn en de juiste bescherming van je gehoor geven. De nieuwe Earproof muziekoordoppen laten de muziek tijdens Robot zo mooi mogelijk klinken, zodat iedereen Robot Festival 2016 extra positief ervaart. We zien je graag tussen 5 tot 8 oktober in Bologna.

 

Earproof perfect fit – perfect sound 
Aan het DSOPM (Dutch School of Popular Music) ga je als student een intensieve opleiding volgen. Welke richting je ook kiest, geluid en muziek zullen centraal staan. Voor young professionals in opleiding is het van groot belang aandacht te besteden aan het behouden van een perfect gehoor. Voor het uitoefenen van jouw vak zul je altijd een goed stel oren nodig hebben.

Om die reden is Earproof 10 september 2016 aanwezig bij DSOPM om informatie te geven op het gebied van gehoor en gehoorbescherming. Neem deel aan onze pas-sessie Earproof perfect fit – perfect sound met onze nieuwe serie muziekoordoppen: de Earproof Silver 10db, Earproof Platinum 15db en de Earproof Gold 20db en ervaar het verschil. Wat heb jij nodig en welk product heeft bij jou de perfecte fit? Earproof helpt je graag bij het maken van een goede keuze op het gebied van gehoorbescherming en dat is al mogelijk vanaf 25 Euro.

Op 3 september is Earproof met het EAR WIND & FIRE-team op Valtifest. Vol vuur vertellen we je over onze nieuwe Earproof muziekoordoppen waarmee je jouw gloeiende Valtifest oren perfect kunt beschermen. Kom langs op de Earproof stand bij de ingang van Valtifest en test onze nieuwe serie muziekoordoppen als eerste uit. Earproof is on fire en onze nieuwe muziekoordoppen zijn hot.

Na Valtifest vieren we het jubileumjaar met de organisatie en is Earproof ook aanwezig op: Manifesto, O.W.A.P., Oud Hollandsch Acid Feest, Speedfreax, Kikkenstein, Ship Happens, Brand in Mokum en Red Bull Playrooms