Herrie bij koffiebranders

Michael van der Beijl van Giraffe Coffee Roasters hebben we een paar jaar geleden ontmoet. Op een mooie dag kwam hij koffie bezorgen bij een aantal klanten in het Groothandelsgebouw Rotterdam. Na zijn ronde stapte hij binnen bij ons kantoor om te informeren naar oordoppen.

Wanneer Michael koffie gaat branden maakt dit namelijk veel lawaai, zoveel dat zijn gehoor beschadigd kan raken. Samen met Peter van Earproof ging hij op zoek naar de beste oordoppen. Michael testte een paar verschillende type filters en zijn voorkeur ging uit naar een oordop met een 20db filter. Nu kan hij zijn oren optimaal beschermen maar ook nog communiceren met zijn collega’s.

In onderstaand filmpje zien en horen we Michael aan het werk.

Al het personeel bij Giraffe Coffee Roasters draagt nu Earproof oordoppen. Comfortabel tijdens het koffiebranden maar ook erg belangrijk wanneer ze naar een concert of festival gaan!

Afhankelijk van de harde geluiden, duur van blootstelling, type muziek en andere factoren adviseren wij een demping tussen de 15 en 25db. Lees anders onze post over het kiezen van de juiste demping.


In onze webshop vind je alle soorten en maten oordoppen. Onze bestseller is de Earproof Dance 20db.

Mail of bel gerust als je persoonlijk advies wilt bij het kiezen.