Hygiëne

Door Corona is hygiëne één van de belangrijkste zaken waar we allemaal op moeten blijven letten. Het kan het verschil maken of iemand ziek wordt ja of nee. Bij Earproof is hygiëne altijd ‘on-top-of-mind’, voordat iemand maatoordoppen krijgt aangemeten reinigen we onze handen altijd al met een professionele handgel. Op festivals doet onze hele crew dit voordat iemand generieke oordoppen in de juiste maat krijgt aangepast.

NIEUW: Earproof COVID-19 Hygiëne shop

Otavita® is het professionele merk handgel waar wij al jaren mee werken en wat is opgenomen in ons assortiment. Voor iedereen is nu hygiënisch handen wassen mogelijk volgens DIN 1499 zonder water. De handgel is niet alleen antibacterieel, maar ook effectief tegen omhulde virussen zoals Corona. Shop OtoVita® Professional Handgel.

Daarnaast zul je ontsmettingsdoekjes voor het reinigen van je oordoppen aantreffen in de Earproof COVID-19 hygiëne shop en reinigingsspray voor het ontsmetten van je werkplek, alles van het professionele hoge kwaliteitsmerk Otavita®.

En natuurlijk ontbreken de mondkapjes niet. Deze mondkapjes zijn geschikt om te dragen in het openbaar vervoer, winkels andere openbare ruimtes en op het werk. Vanaf 1 juni worden mondkapjes in het OV verplicht. Binnenkort heeft Earproof een uitgebreid assortiment van de hoogste kwaliteit Honeywell FFP2 mondkapjes beschikbaar.

Aangescherpte hygiëne-maatregelen bij werkzaamheden Earproof  

Earproof gaat weer starten met het aanmeten van maat-oordoppen. We nemen hiervoor de volgende hygiëne-maatregelen in acht: vanaf nu werken wij met handschoenen aan en een mondkapje op tijdens het aanmeten. Vanzelfsprekend wordt al onze aanmeet-apparatuur voor en na het aanmeten gereinigd met ontsmettingsdoekjes en de werkplek met Otavita® reinigingsspray.

Wij zijn tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar op nummer +31 (0) 10 261 4038 voor het maken van een aanmeet-afspraak en het geven van informatie over onze nieuwe producten op het gebied van hygiëne. We horen graag van je.