Review surfoloog: de beste surf oordoppen

De surfoloog, ongezouten, herkenbaar, is de Nederlandse surf blog met diepgang. Zo schreef hij ook een zeer uitgebreide review over surf oordoppen waar de Earproof Surfer maatoordoppen goed uit komen.

Ronald de surfoloog over de Earproof surf oordoppen opmaat:

“Man, ze zijn duur, maar ze zijn echt fantastisch. Om deze op maat te laten maken moet je wel even langskomen in Rotterdam. Dat is meteen ook de reden waarom ze relatief duur zijn. Het is best wel vakmanschap om een goeie mal te maken en om er vervolgens een dop van te laten maken.”

“ik durf met zekerheid te zeggen dat dit mijn favoriete surfoordop van het moment is.”

Lees DE BESTE SURF OORDOP REVIEW EN ALLES OVER (SURFER’S) OREN op de surfoloog.

Earproof Surfer maatoordoppen zijn oordoppen die je gehoorgang en een deel van de oorschelp bedekken, speciaal voor surfers om de oren te beschermen tegen water en het overweldigende geluid van wind en golven.

Bij deze op maat gemaakte oordoppen kun je kiezen voor een 5db of 20db filters. De 5db filters nemen de wind en de druk van de golven weg en zorgen er voor dat je makkelijker kunt communiceren met andere surfers. De 20db filters nemen de wind en de druk van de golven weg en kun je zelfs als gehoorbescherming dragen op een festival of concert.

De Earproof Surfer wordt gemaakt van speciaal zacht materiaal dat comfortabel draagt, blijft drijven op het water en is inclusief een fixed cord.