Safe surfing

Covid-19 hangt helaas nog in de lucht, maar de lente ook! In de lente wil je naar buiten, voor surfers start met de lente het surfseizoen! Inmiddels weten de meeste surfers dat een set oordoppen om je oren te beschermen een ‘must’ zijn. Surfoordoppen beschermen je oren tegen de koude wind en het water en voorkomen een veel voorkomende aandoening: Surfer’s ear.

Bij Earproof kun je kiezen uit twee soorten surfoordoppen: een generieke Surfoordop met 20db demping en een op maat gemaakte Surfoordop met 5db of 20db demping. Beide type oordoppen bieden een optimale bescherming tegen de koude golven en de gure wind.

Earproof Surfer oordoppen
Surfen is een geweldige sport. Om zo lang en veilig mogelijk te kunnen surfen is het verstandig om Earproof Surfer oordoppen te dragen. Deze oordoppen worden geleverd met 20db filters. Deze filters beschermen je oren tegen de wind, de druk van de golven en het oorverdovende lawaai van hoge golven. Daarbij kun je ze ook nog als gehoorbescherming dragen op een festival of concert!

Earproof Surfer maatoordoppen
Zijn oordoppen die je gehoorgang en een deel van de oorschelp bedekken, speciaal voor surfers om de oren te beschermen tegen water en het overweldigende geluid van wind en golven. Bij deze op maat gemaakte oordoppen kun je kiezen voor een 5db of 20db filter. De 5db filters nemen de wind en de druk van de golven weg en zorgen er voor dat je makkelijker kunt communiceren met andere surfers. De 20db filters nemen de wind en de druk van de golven weg en kun je zelfs als gehoorbescherming dragen op een festival of concert. De Earproof Surfer wordt gemaakt van speciaal zacht materiaal dat comfortabel draagt, blijft drijven op het water en is inclusief een fixed cord.