Onze missie #save10millionears in 2019

Onze missie #save10millionears is dynamisch en langzaam binnen handbereik. We verzamelen steeds meer inzichten over onze doelgroepen en hun motieven, gedragingen en vooroordelen t.a.v. oordoppen. Er worden meer oordoppen met muziekfilter gekocht en de behoefte aan professionele kwaliteit filters en maatoordoppen groeit. Tegelijkertijd is er een grote groep mensen die nog niets heeft met oordoppen en genoeg stappers denken echt dat je pas aan gehoorbescherming hoeft te doen als je een piep in je oren hebt.

In 2018 @Roskilde hebben we de Earproof Rockit geïntroduceerd, een entry-level oordop op eenzame hoogste qua muziekbeleving en comfort. En in 2019 was Earproof voor het eerst @Sziget. En nog zoiets; de Earproof muziekfilters hebben inmiddels een audiokwaliteit bereikt die ziekelijk precies is. 

Afgelopen jaar heeft Earproof ongeveer 3 miljoen mensen bereikt door heel Europa met de boodschap om je oren te beschermen en hebben van 150K fans & nieuwe vrienden hun oren beschermt.

Na 16 pionieren ben ik ervan overtuigd dat dit decennium de doorbraak voor oordoppen zal zijn. Audio kwaliteit is niet langer een issue maar we blijven innoveren met onze producten en diensten omdat het altijd beter kan. Denk aan de slag naar eco verpakkingen, een breder assortiment Earproof oordoppen, nieuwe evenementen en nieuwe artiesten.

Ik hoop dat we elkaar weer ontmoeten in 2020 via onze socials, onze winkel in hartje Rotterdam of op 1 van de vele festivals zoals Eurosonic Noorderslag, Superbooth Berlin, ARC in Gent, Don’t Let your Daddy know RAI Amsterdam enzo meer.

Peter van Galen
Earproof