Dankjewel

Zoals iedereen zijn we overrompeld door de huidige situatie en we willen graag zeggen dat we je missen: klanten, artiesten en fans. Jullie zijn allemaal erg belangrijk voor Earproof, we adviseren en helpen je graag om je gehoor zo goed mogelijk te beschermen.

We spreken ook graag onze dank uit aan onze partners, omdat ze zo behulpzaam te zijn, de ondersteuning die we krijgen is geweldig!

Onze wens is dat dit allemaal achter ons ligt. Elke dag branden we een kaars en hopen op het beste. We hebben ook onze angsten, maar onze positieve innerlijke stem vertelt ons dat we zelfverzekerd moeten zijn en geloven dat dit een pauze/reset is die ons tijd geeft om over ons leven na te denken. Wie zijn we, wat doen we en proberen we het verschil te maken in ons werk, privé en sociale leven?

Wat is onze bijdrage aan deze wereld? We informeren onze klanten over onderwerpen als gehoorbescherming, akoestiek en weerkaatsingen van geluid, hoe u uw oren kunt gebruiken om een gezond gehoor voor de toekomst te behouden. Gezondheid, tegenwoordig een heel groot woord, is niet vanzelfsprekend en zo kwetsbaar. Aan iedereen die er is, willen we zeggen: blijf vertrouwen, blijf positief en bedankt dat je een vriend bent.

We zien je graag binnenkort op een van die legendarische evenementen ergens ter wereld.

Team Earproof

Help ons 10 miljoen oren te redden
De meeste mensen weten niet hoe belangrijk hun oren zijn. Meestal moeten we na een avondje dansen of uitgaan een blijvende piep in onze oren ervaren voordat we eraan denken om ze te beschermen. Daarom zijn we met onze speciale campagne: saving 10 million ears gestart. Je ontvangt 10% korting wanneer je Earproof oordoppen besteld (code 10million). Een voor jou en één voor je vriend/vriendin!